Mert sosem késő, hogy jobban érezd magad és fiatalabbnak nézz ki.

2020.01.02

Készitette:Szabó Ibolya Beáta 

Egészséges ízületek és csontok, erős izmok, szép bőr, haj és körmök!

A Natural Collagen egy 100%-ban természetes étrend-kiegészítő, amely kiváló minőségű halkollagént, szerves ként és természetes, vadrózsakivonatból előállított C-vitamint tartalmaz.

Hozzájárul az ízületek, a csontok, az izmok, a bőr, a haj és a köröm állapotának fenntartásához, valamint a kollagén megfelelő szintéziséhez az emberi testben. 

Natural collagen: halkollagén + vadrózsa + szerves kén (MSM)

A kollagén, azaz más néven a "fiatalság fehérjéjének" működése:

 • Erősíti az izom-és csontrendszert
 • Csökkenti a ráncokat
 • Erősíti a hajszálakat
 • Feszesíti a petyhüdt bort
 • Erősíti a körmöket
 • Fenntartja a test kondícióját
 • Csökkenti a gyulladást

Mi az a Natural Collagen?

Étrend-kiegészítő, amely kiváló minőségű halkollagént, szerves ként és természetes, vadrózsakivonatból előállított C-vitamint tartalmaz. Hozzájárul az ízületek, a csontok, az izmok, a bőr, a haj és a köröm állapotának fenntartásához az emberi testben a kollagén megfelelő szintéziséhez.

Mi a Natural Collagen-ben felhasznált halkollagén nyersanyaga?

A Natural Collagen étrend-kiegészítőben található kollagén halbőrből származik, ez a legjobban felszívódó kollagén, ez a legmagasabb minőségű.

Milyen további összetevők találhatóak meg a Natural Collagen-ben?

A Natural Collagen vadrózsakivonatot is tartalmaz. Ez gazdag C-vitamin és szerveskén-forrás (MSM). Számos tudományos kutatás megerősíti, hogy a C-vitamin és a kollagén egyidejű bejuttatása növeli az étrend-kiegészítés hatékonyságát. Szerves kén hozzáadásával csökkenthetőek a mozgásszervi és bőrgyógyászati panaszok.

Mi az  MSM?

(metil-szulfonil-metán) 

Az MSM nélkülözhetetlen az egészséges csontokhoz és ízületekhez. Segít az osteoarthritis, az osteoporosis és a reumatoid arthritis által okozott tünetek kezelésében és enyhítésében. Az MSM feloldja a degeneratív betegségeket okozó kalcium-foszfátot. Gyulladáscsökkentő és reumaellenes hatása is ismert. Fokozza az ízületek és a vérkeringés rugalmasságát, miközben csökkenti a fájdalmat és növeli a mobilitást.

Méregtelenítő hatásáról is ismert. Az MSM por növeli a sejt permeabilitását, ami azt jelenti, hogy a toxinok könnyebben távoznak a szervezetből. Emellett a tápanyagok felszívódását is támogatja. Ilyen például a víz és az esszenciális tápanyagok.

Az izomgörcsöket és izomfájdalmat is mérsékelheti. Az MSM képes csökkenteni, vagy akár teljes mértékben megszüntetni az intenzív fizikai igénybevétel nyomán fellépő izomgörcsöket és izomfájdalmakat. Nyugtatja és természetesen ellazítja az izmokat.

Erősíti a hajszálat, a körmöket, és az arcbőr megjelenését is javítja. Biztosítja a szervezetnek a szükséges mennyiségű ként annak érdekében, hogy az kollagént és keratint állítson elő, amelyek nélkülözhetetlenek a szépség megőrzéséhez. Az MSM fogyasztása csökkentheti a látható ráncokat és olyan problémákkal szemben is hatásos, mint például: a száraz és petyhüdt bőr, a törékeny körmök, a vékony és töredezett haj, az akné, a dermatitis, az ekcéma, a cuperosis vagy a pikkelysömör.

Az MSM por további előnyei:

 • kezelhető vagy akár meg is előzhetőek általa az allergiák
 • egyensúlyba hozhatja a vércukorszintet
 • csökkenti az oxidatív stresszt
 • enyhítheti az asztma tüneteit
 • kedvező hatással lehet az emésztési problémákra (hasmenés, székrekedés, hányinger)
 • stimulálja a test regenerálódását
 • fokozza az A-, D-, C- és E-vitamin hatását
 • erős antioxidáns.

Feltétlenül szükséges ha:

 • Elmúltál 25 éves és a szervezeted kollagénszintje kezd csökkenni
 • El szeretnéd kerülni az ízületi gondokat, a csontritkulás és a visszerek kialakulását
 • Fizikailag aktív vagy, edzel, az ízületeid sérülés lehetőségének vannak kitéve
 • Túlsúlyos vagy és az ízületeid nagy terhelésnek vannak kitéve
 • Szeretnéd megtartani bőröd rugalmasságát és feszességét
 • Szeretnéd megerősíteni a hajadat és a körmeidet

Miből áll a kapszula?

Egy Natural Collagen kapszula 333 mg halkollagént, 67 mg csipkebogyó-kivonatot és 50 mg metil-szulfonil-metánt (MSM) tartalmaz. Ez utóbbi szerves kén néven is ismert. A kapszula pullulán bevonattal rendelkezik, amely teljesen természetes.

Ki használhatja a Natural Collagen-t?

A Natural Collagen-t 25 évesnél idősebb felnőtteknek ajánljuk. Ebben az életkorban az emberi test által természetesen előállított kollagén mennyisége csökkenni kezd, így már indokolt az étrend-kiegészítő használata a hiány kielégítése céljából. Különösen azoknak ajánlott használni a Natural Collagen-t, akik gondoskodni akarnak ízületeik, bőrük, hajuk és körmük állapotáról. Mindazoknak használjuk kellene ezt a kollagéntartalmú étrend-kiegészítőt, akik aktívak, akiknek ízületei sérülés lehetőségének vannak kitéve, akik túlsúllyal rendelkeznek, vagy el vannak hízva vagy akiknek ízületei különösen megterheltek.

Biztonságos minden nap szedni a Natural Collagen-t?

A természetes kollagént biztonságosan lehet használni, amennyiben betartjuk az utasításokat: egy kapszula napi 1-2 alkalommal. 

Terhes és szoptató nők használhatják a Natural Collagen-t?

Terhes nőknek, azoknak, akik terveznek teherbe esni vagy szoptatnak, azt javasoljuk, hogy vitaminokkal és ásványi anyagokkal is egészítsék ki étrendjüket. Használat előtt beszélj orvosoddal.

Gyerekek használhatják a Natural Collagen-t?

A Natural Collagen egy felnőtt szükségleteinek megfelelően lett kidolgozva. Az étrend-kiegészítő használata gyermekek számára nem ajánlott.

Hallottam, hogy a kollagént C-vitaminnal együtt kell szedni.

A C-vitamin szükséges a kollagén megfelelő előállításához, a csontok, a porcok és a bőr megfelelő működésének biztosításához. Ezért a Natural Collagen étrend-kiegészítő vadrózsakivonatot is tartalmaz, amely gazdag C-vitamin-forrás.

Milyen hosszú ideig lehet szedni a kapszulákat?

A kollagén a testben négyhavonta cserélődik, tehát érdemes egy kezelést ennyi időre tervezni. Vedd figyelembe az ajánlott napi adagot. Ne használd a készítményt a változatos étrend helyettesítésére.

Van-e valamilyen ellenjavaslata a Natural Collagen szedésének?

Egészséges emberek számára nincs ellenjavallat. Ha azonban allergiás vagy az étrend-kiegészítő bármelyik alkotóelemére vagy egészségügyi problémáid vannak, konzultálj orvosoddal mielőtt elkezded szedni a Natural Collagen-t.

További részletekért, információért keresd a BlueNature képviselődet, ajánló személyed.

Kövess minket a Facebookon